logo Köbo
Köbo Nederland B.V.
Rigaweg 24
9723 TH Groningen
Tel. +31 (0)50 54 17 100
E-mail verkoop@kobo.nl


  

R+W
Wefapress
Optibelt
KTB
Colson

Gudel

Bing FC

V-snaren en V-schijven

 • v-snarenV-snaren.
 • Krachtbanden.
 • Tandriemen.
 • Ribbenbanden.
 • Platte riemen.
 • Rondsnaren.
 • V-snaarschijven.
 • Tandriemschijven.

 

 

 

 

Optibelt Red Power II

Neem een voorsprong met de Optibelt Red Power II
“Optimaal berekend” is het campagnemotto van Optibelt rond het gebruik van kwaliteitsproducten die voldoen aan de meest strenge eisen. Met de Optibelt Red Power II blijft u altijd een stap voor. De Optibelt Red Power II smalprofiel V-riem is speciaal ontworpen voor montage bij toepassingen in de algemene machinebouw. Optibelt Red Power II is leverbaar in een lengte vanaf 1.202 mm tot 10.000 mm.

De voordelen op een rij:

 1. Onderhoudsvrij, gedurende de gehele levensduur van de riem.
 2. Een speciaal ontwikkeld weefsel rond de riem zorgt voor minder sleet in de schijven.
 3. De productie verloopt milieuvriendelijk door het inzetten van natuurlijke grondstoffen en het vermijden van productieafval.
 4. Hoge capaciteit met een realiseerbare werkingsgraad van 97%, óók bij meervoudige aandrijvingen.
 5. Set constant door het S=C Plus procédé.

Optibelt RED POWER II een technologisch product van topkwaliteit.

Red Power v-snaarOptimaal berekend > EXTRA KOSTEN: VERVALLEN !

Vermijd service-intervallen – Verminder onderhoudskosten !
De kosten voor het onderhoud zijn in veel firma’s niet direct zichtbaar, maar toch zijn ze een belangrijke factor. Wereldwijd gezien kosten ongeplande stilstanden miljarden euro’s per dag. Een ondoordachte onderhoudspolitiek leidt onvermijdelijk tot problemen met de bedrijfszekerheid. Door beroep te doen op een Optibelt aandrijftechnicus of ingenieur kunnen ongeplande stilstanden worden gereduceerd, waardoor de totale productiviteit zal toenemen. Indien efficiëntie en een hoge capaciteit uw doel zijn, dan is Optibelt uw ideale partner. Onze aandrijfsystemen hebben een langere levensduur. Daardoor kunnen kosten veroorzaakt door stilstanden, onderhoud en voorraad verminderd worden. Omdat u kunt vertrouwen op onze flexibele service en jarenlange ervaring, kan uw onderhoudsdienst efficiënter werken.

Aandrijfsystemen met een ideale, langere levensduur > EXTRA KOSTEN: VERVALLEN !

Optibelt Red Power II is synoniem voor minder onderhoudskosten door het vermijden van service-intervallen en productiestilstanden

“GOEDKOOP is vaak DUURKOOP”!

Stop productieverliezen en optimaliseer uw productie processen !
Wereldwijd dwingt toenemende concurrentie de fabrieken om hun productieproces constant, op verschillende manieren, te verbeteren. Dit kan door het verminderen van ongeplande stilstanden, het verlengen van de werktijden en het verbeteren van processen in de productie. Om uw concurrenten een stap voor te blijven kunt u beroep doen op onze vakkennis. Onze producten, systemen en oplossingen worden voor de meest veeleisende toepassingen ontwikkeld. Een technische storing komt altijd ongelegen. Voor uw bedrijf betekent dit, dat de door u zorgvuldig op elkaar afgestemde productie processen verstoord worden. Stress en extra kosten zijn onvermijdelijk het gevolg.
Dure productie-uitvallen zijn te vermijden door te vertrouwen op de degelijke Optibelt producten.
Ze garanderen een maximale en probleemloze levensduur.

EXTRA KOSTEN: VERVALLEN > Met toptechnologie van Optibelt

RPII v-snarenVermijd verlies door stilstand en verleng de werktijd van uw machines !
Bespaar !   Win ! enkele kreten die we dagelijks in de media horen. Spaarzaamheid schijnt weer in te zijn. Fabrieken trachten telkens weer, ook in hun productieprocessen, zo spaarzaam mogelijk te zijn.
Maar tot welke prijs? Het ontstane verlies bij stilstand veroorzaakt door het gebruik van goedkope producten staat in geen enkele verhouding met wat bij de aankoop van het product werd bespaard.
Een garantie qua levensduur geeft men bij goedkope producten meestal niet. Bij Optibelt daarentegen worden met toptechnologie aandrijfelementen ontwikkeld en geproduceerd. Ze zijn ontworpen met de grootste precisie, hierdoor is men verzekerd van hun functionaliteit en lange levensduur.

Alles draait zonder problemen met Optibelt Red Power II

U WINT !!!!