logo Köbo
Köbo Nederland B.V.
Rigaweg 24
9723 TH Groningen
Tel. +31 (0)50 54 17 100
E-mail verkoop@kobo.nl


  

R+W
Wefapress
Optibelt
KTB
Colson

Gudel

Bing FC

Montage

montageKöbo verzorgd de complete montage en het onderhoud van uw kettingen en transportsystemen. Kettingen op de juiste wijze gemonteerd en onderhouden zullen een aanzienlijk langere levensduur hebben.

In combinatie met een onderhoud - servicecontract bieden wij u een verlengde garantie op de door u gedane investering. Een onderhoud – servicecontract van bijvoorbeeld 5 jaar geeft u de zekerheid dat u minimaal 5 jaar lang geen omkijken heeft naar het onderhoud of de reparatie van uw Köbo ketting en uiteraard de Köbo kettingwielen.

Afhankelijk van de omstandigheden wordt vastgelegd met welke middelen zal worden gesmeerd en in welke intervallen onderhoud noodzakelijk is. Daarnaast zullen als onderdeel van het contract regelmatig tussentijdse inspecties worden verricht.

Op deze wijze rendeert uw investering zo optimaal mogelijk en heeft u de zekerheid dat productiestilstand tot een minimum wordt beperkt, ook wordt voorkomen dat u door bijvoorbeeld een langere levertijd voor verrassingen komt te staan!

QUALITY IS OUR DRIVE!